Wil jij kans maken om samen met jouw trouwe viervoeter uiteten te gaan?

  • Wil jij kans maken om samen met jouw trouwe viervoeter uiteten te gaan?

    Wil jij de unieke kans om samen met jouw hond uit eten te gaan? Op 22 oktober kan jij dit meemaken! Lagunitas organiseert in samenwerking met PLLEK Amsterdam een avond die in het teken zal staan van jou en je hond. De chef van PLLEK heeft speciaal voor deze avond een menu gemaakt voor mensen en hun viervoeters. Must-have goodies, zoals Lagunitas poepzakjes, limited-edition voederbakken en stijlvolle hondenbandana’s van tatoeëerder Trobbies zullen deze avond nog specialer maken. Verder is er muziek, kan je je laten portretteren met je hond, is er een hondengedragstherapeut aanwezig, kan je hond naar de groomingsalon in de Lagunitas moho én is er een veiling van de meest toffe hondenaccessoires. DOA is uiteraard aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen en te vertellen over de activiteiten van DOA. Kijk voor het volledige programma, tickets en reserveringen voor deze speciale DOGtober avond op de website van PLLEK. Er is beperkt plek 😊 dus wees er snel bij. Vanaf 10 oktober kan je reserveren.

    Note: Lagunitas vraagt hondeneigenaren zelf in te schatten of je hond goed kan omgaan met andere honden, onverwachte gebeurtenissen en harde geluiden.

DOA Amsterdam

  • DOA geeft dieren die nergens anders terecht kunnen een tweede kans

    Bij DOA komen dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij DOA alle aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel of aai over hun bolletje. Met veel kennis, ervaring en passie zorgen de medewerkers en vrijwilligers bij DOA dat dieren een tweede kans krijgen! DOA is het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar daarnaast is DOA ook een klein, zelfstandig goed doel dat afhankelijk is van giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken. Al 120 jaar lang! Doneren aan DOA kan naast de Lagunitas activiteiten via de website van DOA!

    DOA