The Hazy Walks Maps

 • Scheveningen Map

 • The Hague Downtown Map

 • Between The City & The Beach Map

HAZY WALKS

Trobbies

Pat

Nienke

ONTDEK HET CALIFORNIË VAN NEDERLAND MET LAGUNITAS HAZY WONDER

ONTDEK HET CALIFORNIË VAN NEDERLAND IN DEN HAAG/SCHEVENINGEN MET INSIDERS TROBBIES, PAT SMITH EN NIENKE VAN DAYS OF YONDER.

Nu het eruit ziet dat we voorlopig nog niet kunnen reizen naar Californië om de originele 'Lagunitas vibe' te ontdekken, brengt Lagunitas, Californië gewoon naar jou. De Lagunitas levensstijl is namelijk live and kicking hier in Nederland en wel in Den Haag/Scheveningen. Wie anders begrijpt het relaxte gevoel van op je fiets of skateboard naar het strand, daar een biertje drinken met vrienden, tot laat met elkaar praten met je voetjes in het zand en spontaan surfen als 'de swell' goed is. En, last but not least, met de hond uitwaaien op het strand. Want.. bij Lagunitas houden ze van honden.

Dit is precies de reden waarom Lagunitas drie Haagse en Scheveningse insiders vroeg voor het delen van hun favoriete plekken om een Lagunitas Hazy Wonder te nuttigen. Illustrator voor huid en papier Trobbies neemt je mee op zijn dagelijkse rondje Den Haag binnenstad met hond Taco, model en kunstenares Nienke Lit laat je ‘haar Scheveningen’ zien en zanger en nachtburgermeester Pat Smith doet een rondje Oud Scheveningen. Lagunitas bundelde deze routes in de Hazy Walks die allen +- 45 minuten duren. De Hazy Walks zijn hierboven te vinden en laten tevens de plekken zien waar in de Haagse en Scheveningse Horeca Lagunitas verkrijgbaar is.

  COME AS YOU ARE, AND BRING YOUR DOG

  TROBBIES ONTWERPT LIMITED EDITION BANDANA (VOOR JE HOND)

  Bij Lagunitas houden ze van honden. Niet voor niets staat de buldog met één zwart oog centraal bij de merkuitingen van Lagunitas. Trobbies, zelf (honden)vader van Taco ontwierp speciaal voor alle viervoeters een Limited Edition bandana geïnspireerd op de tropical vibes van Hazy Wonder.

  FLASH DAY POWERED BY LAGUNITAS

  In augustus organiseert Trobbies in zijn shop in De Haag een Flash Day powered by Lagunitas. Tijdens deze inloopdag waar geen reservering voor nodig is, tattoeerd Team Trobbies een selectie vooraf ontworpen designs. Klanten worden voorzien van Lagunitas en ontvangen de Limited Edition bandana. Die overigens op mensen ook heel goed staat. Hou de socials van Trobbies in de gaten voor de datum van de Flash Day.

   HAZY WONDER: 'HET PERFECTE OCHTENDBIERTJE'

   GEEN INGEWIKKELDE STOMP IN DE MAAG

   In de nieuwe Podcast aflevering 'The Best of the Best' van Yousef Gnaoui, Justin Verkijk, Steven van Lummel en Pepijn Lanen laten de mannen thema's los en bespreken ze 'het leven' in een kwartaal. Deze aflevering werd opgenomen om half elf '’s ochtends onder het genot van een Lagunitas Hazy Wonder. En wat blijkt... Hazy Wonder blijkt een perfect ochtendbiertje te zijn. Pepijn Lanen (Yayo) vindt Hazy Wonder "chic maar een gezellig drinkbiertje, geen ingewikkelde stomp in de maag."

   Yousef (Sef) is geïntrigeerd door het Hazy Wonder blik en de gravering aan de bovenkant. De tekst op het blik wordt door de vier gesprekspartners uitgebreid geanalyseerd. De conclusie: De tekst duidt op 'intuïtie', men reageert voordat je het door hebt'. En met deze duiding start een interessant gesprek over het kwartaal.

   "When a brilliant idea strikes, why do they say a light bulb goes off and not on? The difference between a sparkled genius and a flash in a pan, really just comes down to think or win. But how can something so hazy be so bright? Life is uncertain, don't sip."

   De nieuwste aflevering van The Best of the Best', is vanaf (XX) te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Nieuwsgierig geworden naar de podcast? Bekijk en luister hier de teaser.